Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2006

Eνημέρωση

Τα νέα μας:

Έχουμε το δικό μας χώρο επικοινωνίας στο διαδίκτυο!!
Επισκεφτείτε το www.lakonika.blogspot.com!!!Επισκεφτείτε το www.lakonika.blogspot.com
.Περιμένω τα σχόλιά σας και τα post σας! Είναι ο χώρος που μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις και νέα αλλά και να δημοσιεύουμε δικά μας κείμενα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την ύλη του περιοδικού αν το θελήσετε!!
C –U online ;)
Θα ενημερωθείτε εγκαίρως, για την επόμενη συνάντηση αντ' αυτής που ακυρώθηκε λόγω της πορείας του κοινωνικού Φόρουμ.




Προηγούμενες εκδηλώσεις:

· Ξενάγηση στον αρχαίο Κεραμεικό στις 16/4 και επίσκεψη στο σημείο ταφής των Λακεδαιμονίων πολεμιστών


· Ημερήσια εκδρομή στις Θερμοπύλες στις 6/05 όπου διοργανώθηκε τελετή μνήμης των 300 πεσόντων στο μνημείο που βρίσκεται στο χώρο, παρουσία των πολιτικών αρχών και επισήμων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Μιχαλολιάκος.

Επόμενες εκδηλώσεις:


Μετά τις δύο παραπάνω πετυχημένες δραστηριότητες, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος θα τιμήσει την επέτειο της Αλώσης της Πόλης με τις εξής εκδηλώσεις :






· Αυτή την Κυριακή, 21η Μαΐου 2006 στην Αθήνα, με επίσημη τελετή και ομιλία στον Ιερό Ναό Του Αγ. Γεωργίου της Ριζαρείου Σχολής - οδός Βασ. Σοφίας 24 (Μετρό ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ) στις 10.30 π.μ. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ του παρακείμενου Πολεμικού Μουσείου, Βασ.Σοφίας & Ριζάρη 2.

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2006

· Μετάβαση στη Σπάρτη, Σάββατο –Κυριακή – Δευτέρα 27,28,29 /05 (2νύχτες) για την συμμετοχή μας στο πλήθος των εκδηλώσεων που διοργανώνεται από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς με την ευκαιρία του εορτασμού των ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΩΝ. - ---- Σε περίπτωση που δεν μπορεί κάποιος να ακολουθήσει την εκδρομή και τις 3 ημέρες αλλά θέλει να επιστρέψει Κυριακή βράδυ ας επικοινωνήσει μαζί μου για να κανονίσουμε κάτι οργανωμένο, αν μαζευτούμε αρκετά άτομα. ---


Σε τέτοιες εκδηλώσεις, θεωρούν τιμή τους ότι παραβρέθηκαν και εντυπωσιάζονται σπουδαίοι άνθρωποι, όπως η E.Αρβελέρ και ο Στ.Ράνσιμαν. Άλλωστε ο Μυστράς αυτή την εποχή του Μάη, είναι παράδεισος.

Θα ήταν καλό να δώσουμε το παρόν μας στην εκδήλωση αυτής της Κυριακής και να το πούμε σε όσους περισσότερους μπορούμε -δεν σας κρύβω τα ενθουσιώδη σχόλια των παλαιοτέρων για την παρουσία μας στην ξενάγηση του Κεραμεικού!!!!

(Αγγελίνα Μ)

4 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Καλορρίζικο το site!
Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να είμαι στην τελετή στο Μυστρά.

Δίνεται σπάνια η ευκαιρία να γίνει λειτουργία σε χώρο της αρχαιολογίας. Γιατί πρέπει να πούμε ότι η τελετή ξεκινά με λειτουργία στον Αγ.Δημήτρη όπου στέφτηκε ο τελευταίος Αυτοκράτορας.

18 Μαΐου, 2006 19:35  
Anonymous Ανώνυμος said...

Εντυπωσιάζει η προσπάθεια. Μπράβο!
Εύχομαι και στη συνέχεια!
Όσο για τα Παλαιολόγεια, τα οφείλουμε στον Σύνδεσμο και μόνο και την κινητοποίησή του.

19 Μαΐου, 2006 10:36  
Anonymous Ανώνυμος said...

Katarxas kalh arxh k kalo diadiktyako ksekinhma!!!
einai oraio pou ftiaxnete kati tetoio gia emas tous "apodhmontes Lakedemonious"!
elpizo k euxomai na exei megalh aphxhsh k giati oxi na ginoume k emeis mia megalh koinothta s'olh thn Ellada (ti kalytero exoun dld oi Krhtikoi! -den exo tpt prosopiko mazi tous-)!!!
Kalh arxh k pali...
8a prospa8hso oso ginete na sthrikso k ego...
:)))

21 Μαΐου, 2006 21:53  
Blogger Juanita La Quejica said...

Καλορίζικο!

26 Μαΐου, 2006 11:59  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

>