Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2006

Ο Λεωνίδας, στη Ν.Αυστραλία


«Εμείς αδερφέ μου, δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε από τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο!»

Λάβαμε τους χαιρετισμούς του ιστορικού Παλλακωνικού Συλλόγου της Ν.Αυστραλίας "ο Λεωνίδας" και τα τελευταία νέα τους στο δισέλιδο ενημερωτικό τους φυλλάδιο.
Τους ευχαριστούμε. Να τους φτάσουμε!
Στη φωτογραφία επάνω εκδήλωση των νέων μελών τους, για το Ρίτσο τιμώντας την ημέρα της Γυναίκας. Εισηγήτρια η κ.Βούλα Γκιοτσαλίτη-Γιαννοπούλου με θέμα " Η επιρροή της γυναίκας στην ποίηση του Ρίτσου". Στο τραγούδι, η Αφροδίτη Μπόγια, ανερχόμενη μετζοσοπράνο τραγουδίστρια, ο Γιάννης Κουρμπέλης στην ενορχήστρωση και στο πιάνο, ο Κώστας Δελαγιώργος στο μπουζούκι κι ο Θανάσης Γιαννόπουλος στην κιθάρα.

Τελευταία , την Κυριακή 28 Μαΐου, γιόρτασαν και τίμησαν τη γιορτή των γιαγιάδων, ενω προηγήθηκε στις 14 Μαΐου η γιορτή της μητέρας. Στο Λακωνικό Οικογενειακό Κέντρο, συγκεντρώνονται για BBQ ή συνεστιάσεις.


Στις 11 Ιουνίου, στις 2.00 το απόγευμα, καλούνται τα μέλη τους σε γενική συνέλευση με τυπικά θέματα αναφορών από τον πρόεδρο, τον ταμία και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής. Στο τέλος μπουφές με αναψυκτικά, ποτά, κρύα μπίρα και μεζέδες, θα ευφράνει την καρδία των ξενιτεμένων συμπατριωτών μας.

Καλή συνέχεια "Λεωνίδα", στη Ν.Αυστραλία!
>