Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Κυριακή, Νοεμβρίου 07, 2010

Αγ.Νικόλαος, εν Μαλεώ!


Toν αγ.Νικόλαο Βοιών, τον ανακαλύψαμε στις διακοπές μας το καλοκαίρι. Λίγο ενωρίτερα, στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας στην Μεγ.Βρεττανία είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε δύο εκλεκτούς νέους, τον Γ.Αναστασάκη και τον Γ.Δελακοβία,μέλος και πρόεδρο του Συνδέσμου Απανταχού Αγιονικολαϊτών Βοιών Λακωνίας «Ο Καβομαλιάς».
Μας χαροποίησε η αγάπη τους για τον τόπο, με τον οποίο παρά τις επαγγελματικές και προσωπικές τους ενασχολήσεις μακράν, εξακολουθούν να είναι δεμένοι.
Με τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία, κατέστησαν το χωριό τους "Παγκόσμιο"! Έκαναν εμφανίσεις και στην τηλεόραση δίνοντας το στίγμα ενός ζωντανού-απομακρυσμένου χωριού, σήμερα! Ενός e-χωριού που οι κάτοικοι, ασχέτως ηλικίας είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του internet και των τρόπων επικοινωνίας μέσω wi-fi.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το ενδιαφέρον περιοδικό τους "εν Μαλεώ", για το οποίο μπορεί να ενημερωθεί κανείς όσο και να το "κατεβάσει" και να το διαβάσει από την εξαιρετική τους ιστοσελίδα ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Δεν έχουμε παρά να τους συγχαρούμε και να ευχηθούμε καλή συνέχεια!
Προσωπικά, ευχαριστώ για τη φιλοξενία του άρθρου μου, «Εργασία και πνευματική ζωή».

Ετικέτες

>