Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2006

ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Π αραθέτουμε το κείμενο που έστειλε με email, το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (υπεύ8υνη Μπέττυ Κολλιάκου ), της Νομαρχίας Λακωνίας


ΘΕΜΑ: « 4ο ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ»

Το Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο (για τέταρτη συνεχή χρονιά) το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, και οργανώνεται από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας και την Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Νοσηλείας (Μ.Ε.Θ.) του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΚΑΤ», σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, τα Νοσοκομεία Σπάρτης & Μολάων και τα Κέντρα Υγείας Αρεόπολης, Βλαχιώτη, Γυθείου και Νεάπολης.
Αυτή την χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη (Αμφιθέατρο Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού), την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2006.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου οι σύνεδροι, που κύρια προέρχονται από το χώρο της υγείας, θα ανταλλάξουν απόψεις για τα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας του χώρου της υγείας και θα αναπτύξουν τις εμπειρίες τους, τους προβληματισμούς τους, τις επιτυχίες τους και τις απογοητεύσεις τους.
Θα προβάλλουν επίσης τα επιστημονικά τους επιτεύγματα και θα αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις για την τοπική καθημερινότητα υγείας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση του Νομού Λακωνίας, δια του Νομάρχη της κ. Κωνσταντίνου Φούρκα, τιμώντας τους λειτουργούς της υγείας και προωθώντας κάθε τι που θα τους έδινε καλύτερη εκπαίδευση και καλύτερη υγεία στους κατοίκους της Λακωνίας, είναι συνδιοργανωτής της εκδήλωσης αυτής.
Η επιτυχία του θεωρείται δεδομένη, αν σκεφτεί κανείς ότι θα συζητηθούν 83 επιστημονικές μελέτες και θα αναπτυχθούν, υπό μορφή εισηγήσεων/ διαλέξεων, 36 καυτά επιστημονικά θέματα του χώρου της υγείας. Ο αναμενόμενος αριθμός Συνέδρων εκτιμάται σε 300.
Το Συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος.
Η κήρυξη της έναρξης των εργασιών του Συνεδρίου, θα γίνει την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2006 και ώρα 21.15, από τον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο.
>