Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2007

Φωτοπαγίδα, στη Λακωνία!


Ένα πολύ ευγενικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και οι καταπληκτικές φωτογραφίες σε αυτό το site, έγιναν η αφορμή για αυτό το post.

Δυο νέα παιδιά, συνομήλικοί μας, ο Νίκος Κούμαρης και ο Σωτ.Γεωργιτσογιαννάκος, παρουσιάζουν δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς τους. Μας ευαισθητοποίησε η καλλιτεχνική τους ματιά, ο επαγγελματισμός τους, οι προθέσεις τους.

Επαινούμε την δουλειά τους, δείγμα της οποίας φιλοξενούμε και τους προβάλλουμε επειδή και εκείνοι προβάλλουν τόσο όμορφα τον αγαπημένο μας τόπο. Η φωτογραφία τους φέρει τον τίτλο Capture the Light και όσοι έχουμε δει ξημέρωμα στον ευλογημένο μας τόπο, εκτιμούμε το παιχνίδι της σκιάς και του φωτός, που παγίδεψαν καθώς οι ίδιοι λένε, μαζί με το χρόνο στις μηχανές τους.
Καλή συνέχεια φίλοι μας, κάθε πρόοδο!! Θαυμάζουμε τις διακρίσεις σας και ευχόμαστε πάντα πρώτες θέσεις! Θα χαρούμε να σχολιάσετε και να μας εκθέσετε τα σχέδιά σας!

Ετικέτες , , ,

4 Comments:

Blogger Katerina ante portas said...

Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
Αυτή εδώ, με κάνει να θέλω να βρεθώ εκεί, να ταξιδέψω..
Μπράβο παιδιά, πολύ καλλιτεχνική δουλειά!

31 Οκτωβρίου, 2007 13:45  
Anonymous Ανώνυμος said...

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τα καλά σας λόγια για τις φωτογραφίες μας! Πραγματικά μας δίνουν δύναμη για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Το γεγονός επίσης ότι βρίσκετε ως ένα βαθμό καλλιτεχνική αξία στο έργο μας , μας δικαιώνει γιατί ο σκοπός μας δεν είναι η στείρα φωτογραφική απεικόνιση των τοπίων της πατρίδας μας. Προσπαθούμε , να βάζουμε την προσωπική μας "πινελιά" σε κάθε μία φωτογραφία. Στα σχέδια μας για το άμεσο μέλλον είναι η δημοσίευση ενός ημερολογίου για το 2008 με φωτογραφίες αποκλειστικά από την Λακωνία. Επειδή δεν διαθέτουμε τον απαιτούμενο εξοπλισμό, θα προσφέρουμε το ημερολόγιο σε ηλεκτρονική μορφή ώστε να το εκτυπώσει όποιος ενδιαφέρεται μόνος του. Δυστυχώς , επειδή για αυτόν τον χρόνο θα είμαι και εγώ κάτοικος Αθηνών , τα φωτογραφικά μου σχέδια , μπαίνουν σε "αναμονή". Περιμένω όμως από τον Σωτήρη μια δημιουργική χρονιά.

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά , για το πολύ θερμό άρθρο αλλά και το ενδιαφέρον σας!

01 Νοεμβρίου, 2007 10:12  
Blogger Lorelei Am Rhein said...

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!
Με υγεία και αγάπη!
:-)

26 Δεκεμβρίου, 2007 16:17  
Blogger Lakonika said...

Αγαπητοί μου φίλοι τι να πω ευχαριστώ που με τα σχόλια σας στηρίζετε τη μοναχική πορεία αυτού του blog.
Ξέρω ότι μας διαβάζουν από παντού αλλά διστάζουν να σχολιάσουν..

-Κaterina συμφωνούμε!
-Νίκο κούμαρη, δεν έχω νέα για το ημερολόγιο 2008! Να τα πούμε από κοντά τώρα ίσως στη βράβευση των αριστούχων νέων.

-Lucy of w.f., επίσης! Αντευχόμαστε υγεία και ευτυχία!

07 Ιανουαρίου, 2008 01:53  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

>