Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2008

Κοπή της πίττας και βράβευση αριστούχων νέων


Η κοπή της βασιλόπιττας του Συνδέσμου -των εν Αττική Λακεδαιμονίων-είναι η πρώτη επίσημη εκδήλωση της χρονιάς την οποία ακολουθεί το τμήμα νέων, μια και συνδυάζεται με τη βράβευση των αριστούχων νέων της χρονιάς που πέρασε.
Θα γίνει στο Ball room της Μεγ.Βρεττανίας, στις 27/1/08.
Κλικ στην φωτογραφία και έχετε όλες τις λεπτομέρειες για τη γιορτή και για τη βράβευση. Θυμηθείτε, τα δικαιολογητικά για τη βράβευση προσκομίζονται έως τις 15/1/08. Είναι απαραίτητη βέβαια η καταγωγή, όπως ορίζεται στην ανακοίνωση, από τη Λακωνία. Μπορούμε να κανονίσουμε ομαδική παρουσία, αν επικοινωνήσετε στο email μας.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου, επειδή το περιοδικό ΛΑΚΩΝΙΚΑ και ο σύλλογος, με τον ρηξικέλευθο πρόεδρο κ. Κ.Μπεκιάρη, μπαίνουν στην εποχή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Επιτέλους!

Σήμερα υποδεικνύουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ηλεκτρονικήσελίδα που αφορά τη Σπάρτη, έργο των παιδιών της φωτοπαγίδας, ακόμα και ένα νέο blog, Karyes, που χρειάζεται τη στήριξή μας.

Xρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες!

Ετικέτες ,

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

14 Ιανουαρίου, 2008 21:59  
Blogger Katerina ante portas said...

Οπ σας την έπεσαν οι ..διαφημηστές!

-Ok
Σας προσκαλώ
να παίξετε το παιχνίδι "αντισταθείτε στη μιζέρια των ημερών με ένα ποίημα"!

19 Ιανουαρίου, 2008 18:42  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

>