Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Τετάρτη, Ιανουαρίου 02, 2008

Kαλή Xρονιά 2008


Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, μέλη του Συλλόγου και του τμήματος νέων, Λάκωνες, φίλους και επισκέπτες!
Ευχόμαστε μια καλύτερη χρονιά για τη Λακωνία, που για δεύτερη χρονιά δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές. Καλύτερη για τον τουρισμό της, καλύτερη για την ανάπτυξή της και ασφαλώς καλύτερη για το ανθρώπινο δυναμικό της. Τελικά ίσως πρέπει να στραφούμε σε αυτό ακριβώς, το ανθρώπινο δυναμικό της.
Ακούσαμε αρκετά παράπονα από κάποιους φίλους για κακή ξενοδοχειακή αντιμετώπιση, κακή εξυπηρέτηση σε χώρους εστίασης και είμαστε απροετοίμαστοι να απαντήσουμε σε αυτό..Ακούσαμε για κακή ή μεροληπτική μεταχείριση από αρχοντοχωριάτες κοινοτάρχες σε ανθρώπους που επέλεξαν τον τόπο μας για εξοχική κατοικία.. Οπότε, γρηγορείτε!
Απολογισμός στο κλείσιμο και αυτής της χρονιάς από πλευράς μας, καλός. Θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αν ανταποκρινόμαστε όλοι μας και δίναμε την παρουσία μας με ένα αντιπροσωπευτικό κείμενο, όσο σύντομο και αν είναι, για το blog ή το περιοδικό.
Ευχόμαστε εντέλει, εμπνευσμένα κείμενα, διάθεση να δούμε τα προβλήματα του τόπου καταγωγής μας -και το μάτι της απόστασης είναι πάντα ψύχραιμο- και να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στο πολιτιστικό παρόν της Λακωνίας.
Ας μη θρηνήσουμε τούτη τη νέα χρονιά, ας μην κλάψουμε, ας χαρούμε!

Ετικέτες ,

>