Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Τετάρτη, Μαΐου 14, 2008

Good luck Καλομοίρα!


"The Eurovision Song Disaster has returned!"
Ξέρουμε ότι πολλοί τρέφουν για το θεσμό της Eurovision χαιρέκακα και απαξιωτικά αισθήματα. Ίσως τα ίδια αισθήματα, που έχει ο Iσπανός co-blogger,γνωστός φασιονίστας ManoloBlahnik, στον οποίο ανήκει η προτασσόμενη φράση.
'Η όπως το Reuters, γνωστών φιλελληνικών αισθημάτων, στηYahoo απεικονίζει με την πανικόβλητη φωτο από την πρόβα,στο Βουκουρέστι.

Eμείς όμως έχουμε λόγο να χαιρόμαστε την φετινή ιδιαίτερη συμμετοχή και come back του event της eurovision2008, στο Βουκουρέστι!

Η όμορφη και γλυκειά Καλομοίρα , όπως φαίνεται στην κάτω φωτο από την ίδια πρόβα, που άλλοι χαρακτηρίζουν λαμπρή, είναι η ελληνική εκπροσώπηση που αντιπαρατίθεται με νεανική φιλοδοξία και αισιοδοξία δίπλα σε ωραία, χαζά αλλά και άσχημα τραγουδάκια σε ένα διόλου ευρωπαϊκό, παρά το καθοριστικό ονομά του, διαγωνισμό.

Η καταγωγή της είναι Λακωνική, ο πατέρας της δηλαδή Νίκος Σαράντης είναι η λακωνική της τυχερή ρίζα. Η Μaria Carol Sarantis για την Αμερική, κάνει το μεγάλο βήμα με το εύηχο και καλότυχο ελληνικό της όνομα σε διεθνείς σκηνές.

Της ευχόμαστε καλή τύχη και καλούμε τα μέλη, τους φίλους, την ομογένεια παντού να την στηρίξουμε!

Ετικέτες , , ,

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Kali epitychia! Yparxei kai alli prova edo http://www.greektube.org/content/view/31264/2/

Rena

20 Μαΐου, 2008 13:10  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

>