Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2008

Γύθειο, τόπος διακοπών και αναψυχής


Mια εξαιρετική αρτίστικη άποψη του λιμανιού στο Γύθειο, παρουσιάζει η φωτογραφία που "δανειστήκαμε" από τη νέα ιστοσελίδα I love Gytheio.

Mια συλλογική παρουσία, μια διαδήλωση αγάπης για το κύριο λιμάνι της Λακωνίας, τόσο γραφικό και τόσο παραμελημένο.Είχαμε παλαιότερο αφιέρωμα στο Γύθειο τις ομορφιές και τα προβλήματά του, που φαίνεται ότι ακόμα είναι αξεπέραστα..

Η πρωτοβουλία όμως του Fotis K. φαίνεται ότι συσπειρώνει ένα δυναμικό με διάθεση και γνώσεις να πλαισιώσει όποια προσπάθεια, για να αναδειχθεί το Γύθειο, οι άνθρωποι ο τόπος.
Θα ευχηθούμε καλή συνέχεια και σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην προσπάθεια!

Ετικέτες ,

2 Comments:

Blogger Πανος Βλαχος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

08 Ιουνίου, 2008 16:10  
Blogger Πανος Βλαχος said...

Θυμαμαι οταν ημουνα μικρος,οτι οι Σπαρτιατες δεν τα πηγαινανε καλα με τους Γυθειατες. Αλλοι λεγανε οτι ζηλευανε επειδη το Γυθειο εχει θαλασσα, αλλοι λεγανε οτι οι Γυθειατες εκμεταλλεύτηκαν αυτο το θειο δωρο κανοντας τιμες απροσιτες για τον απλο κοσμο.
Εγω δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω αυτη την διαμαχη.Οπως λες εσυ το ΓΥΘΕΙΟ ειναι ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ μας.Πρεπει να το αξιοποιησουμε οσο μπορουμε.Επειτα μην ξεχναμε οτι για να πας στο Γυθειο παντα απο την Σπαρτη θα περασεις.Τα παιδια μου μαθανε κολυμπι περνωντας αξεχαστες διακοπες στην Σελινιτσα, παροτι οι γονεις μου προτιμουσαν το Μαυροβουνι ενω εγω την παραλια διπλα απο το ξενοδοχειο Belle Helene.
Ζητω λοιπον το Γυθειο και συγχαρητηρια για το υπεροχο site.
Λακωνικοτατους χαιρετισμους απο τον Πανο Βλαχο.

08 Ιουνίου, 2008 16:13  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

>