Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

Λακωνικά, τεύχος 234 -Κοπή Βασιλόπιτας



Kυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος 234 των Λακωνικών, με πλούσια εκλεκτή ύλη και έγχρωμες φωτογραφίες πλέον. Ευχόμαστε γρήγορα και στην ηλεκτρονική του μορφή.
Αναγγέλεται και η κορυφαία όπως την αποκαλούν στο Σύνδεσμο των εν Αττική Λακεδαιμονίων, εκδήλωση της Κοπής της Βασιλόπιττας στη Μεγ.Βρεττανία, κάθε χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονέμονται τα τιμητικά και χρηματικά βραβεία και διακρίσεις στους νεαρούς αριστούχους Λάκωνες. Έτσι στις 17 Ιανουαρίου ώρα 19.00μμ, καλούνται τα μέλη με τις οικογένειές τους και τους φίλους να γιορτάσουν με χορό και ανάλογο κέφι την νέα χρονιά και να θαυμάσουν και να τιμήσουν τους αριστούχους.
Υπενθυμίζουμε ότι υποψήφιοι για βράβευση είναι όσοι αποστείλουν τα σχετικά δικαιολογητικά μέχρι 10.1.2010 στα γραφεία (ισχύει φαξ ή email) του συνδέσμου και πληρουν τις εξής προυποθέσεις:
α) Αριστούχοι απόφοιτοι Λυκείου περιοχής Αττικής
β) Αριστούχοι απόφοιτοι Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
γ) Πρωτεύχαντες κατά την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι.
δ) Επιστήμονες, που έτυχαν διπλώματος Master ή Διδακτορικού, Ελληνικών ή ξένων Πανεπιστημίων.

Σημειώνουμε ανάμεσα στην εκλεκτή πράγματι ύλη αυτού του τεύχους, το κείμενο του Καργάκου για τη "Δημοκρατία τσέπης" και το αφιέρωμα της δρ.Γεωργίας Κακούρου-Χρόνη για το ζωγράφο διασποράς Βασίλειο Πούλο, με καταγωγή εκ Καρυών.

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Eίναι και αυτό μια κάποια λύση.Εννοώ η βράβευση αριστούχων. Γιατί διάβασα ότι η Λακωνία έχει τη δευτερη θέση στην εγκατάλειψη της εκπαίδευσης από τους έφηβους και μου μαύρισε η καρδιά.

Anastasia

20 Ιανουαρίου, 2010 00:46  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

>